Aktualitások

2021.06.22
Képzési kínálatunk 2021

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ TOVÁBBKÉPZÉS

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008038

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000100

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 70/A §-a értelmében a legalább a legalább 20 főt foglalkoztató munkáltatónál munkavédelmi képviselőt kell választani. A megválasztott munkavédelmi képviselőt a törvény előírásai szerint a megválasztást követő egy éven belül legalább 16 órás képzésben, azt követően évente legalább 8 órás továbbképzésben kell részesíteni. A Munkavédelmi Hatóság a képviselők képzéséről szóló dokumentumokat az ellenőrzés keretében vizsgálja.

A Menedzser Iroda Kft. szakértő által minősített képzési programmal rendelkezik, mely alapján vállalja, a választott munkavédelmi képviselők képzésének megszervezését.

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a továbbképzés díja: 20.000 Ft/fő, a díj tartalmazza a tanfolyam segédanyagait.

Képzés időpontja: folyamatos (kellő számú jelentkező esetén.)

Képzés helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62., vagy igény szerint kihelyezett helyszínen.

 

TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008038

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000100

Regisztrációs szám: SZ032/1-2-3-5/15/2018

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011 (XII.7.) BM rendelet alapján felkészítést és vizsgáztatást regisztrált szervezet és oktatásszervező végezhet.

A Menedzser Iroda Kft-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a SZ032/1-2-3-5/15/2018 regisztrációs számon tűzvédelmi szakvizsga oktatásszervezőjeként regisztrálta.

 

Cégünk az alábbi munkakörökben jogosult szakvizsga szervezésére:

  • Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők.
  • Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők.
  • Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők.
  • Tűzoltó vízforrások felülvizsgálatát végzők.

A Menedzser Iroda Kft. tűzvédelmi szakvizsgára történő felkészítést és vizsgát szervez Nyíregyházán, illetve amennyiben egy cégtől legalább 10 fő jelentkezik, a tanfolyamot az Önök által megjelölt helyszínen történő lebonyolítással is vállaljuk. Szolgáltatásunk tartalmazza a felkészüléshez szükséges tananyagot, a vizsgáztatás és a bizonyítvány költségét.

 

MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008038

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000100

 

  1. évi XCIII. törvény a munkavédelemről

46.§ A munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit. 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről

  1. § (1) Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. Egy vagy több elsősegélynyújtásra szolgáló - hordággyal is könnyen megközelíthető - helyiséget kell biztosítani ott, ahol a helyiségek mérete, a végzett tevékenység jellege és a balesetek gyakorisága ezt indokolja.

Az érvényes jogszabályoknak megfelelő munkahelyi elsősegélynyújtó képzés. Minősített oktatók, gyakorlatorientált képzés, helyi igények figyelembe vétele. Igény esetén előzetes szintfelmérés és a munkahelyi adottságok feltérképezése.

Képzési idő: 8 óra Képzési díj: nettó  10.000 Ft/fő

Képzés időpontja: folyamatos (kellő számú jelentkező esetén) Helyszín: telephelyen vagy saját képzési helyünkön (Nyíregyháza)

Honlap készítés