Tűzvédelmi szakvizsga

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008038

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000100

Regisztrációs szám: SZ032/1-2-3-5/15/2018

 

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011 (XII.7.) BM rendelet alapján felkészítést és vizsgáztatást regisztrált szervezet és oktatásszervező végezhet.

 

A Menedzser Iroda Kft-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a SZ032/1-2-3-5/15/2018 regisztrációs számon tűzvédelmi szakvizsga oktatásszervezőjeként regisztrálta.

 

Cégünk az alábbi munkakörökben jogosult szakvizsga szervezésére:

  • Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők.
  • Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők.
  • Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők.
  • Tűzoltó vízforrások felülvizsgálatát végzők.

 

A Menedzser Iroda Kft. tűzvédelmi szakvizsgára történő felkészítést és vizsgát szervez Nyíregyházán, illetve amennyiben egy cégtől legalább 10 fő jelentkezik, a tanfolyamot az Önök által megjelölt helyszínen történő lebonyolítással is vállaljuk. Szolgáltatásunk tartalmazza a felkészüléshez szükséges tananyagot, a vizsgáztatás és a bizonyítvány költségét.

 

JELENTKEZÉSI LAP

Honlap készítés