Menedzser Iroda Kft.

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK

Nyilvántartási szám: B/2020/008038 | Engedélyszám: E/2020/000100

 

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐKÉPZÉS (alap és tovább)

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK ALAPKÉPZÉSE

  • Időpont: 2022. december (első hete) (16 órás)
  • Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62.
  • Részvételi díj: 40.000.-Ft/fő (ÁFA mentes)

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK TOVÁBBKÉPZÉSE

  • Időpont: 2022. december (első hete) (8 órás)
  • Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62.
  • Részvételi díj: 20.000.- Ft/fő (ÁFA mentes)

 

MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS

MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ KÉPZÉS

  • Időpont: 2022. október (első hete) (8 órás)
  • Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62.
  • Részvételi díj: 10.000.- Ft/fő (ÁFA mentes)

 

Jelentkezés: info@menedzser-iroda.hu
Érdeklődni: 36 42 411 302


Az 1998 óta működő Menedzser Iroda Kft. teljeskörű feladatellátást vállal az alábbi területeken:

  • Munkavédelem: munkavédelmi szabályzat, kockázatértékelés elkészítése és aktualizálása; gépek, berendezések, munkaeszközök üzembe helyezése, felülvizsgálata; munkavédelmi oktatás; munkavédelmi szemlék megtartása, a hiányosságok feltárása; közreműködés munkavédelmi ellenőrzéseknél; munkabalesetek kivizsgálása; szaktanácsadás.

  • Tűzvédelem: tűzvédelmi szabályzat kidolgozása, aktualizálása; tűzvédelmi feladatok ellátása; tűzveszélyességi osztályba sorolás; tűzriadó terv kidolgozás; tűzvédelmi oktatás; tűzoltó készülékek felülvizsgálata; tűzvédelmi szemlék megtartása, a hiányosságok feltárása; közreműködés tűzvédelmi ellenőrzéseknél; szaktanácsadás.

  • Környezetvédelem: környezetvédelmi terv kidolgozása; környezetvédelmi felülvizsgálat, hatásvizsgálat és kockázatértékelés; hulladékgyűjtési-, szállítási- és nyilvántartási szabályzat kidolgozása; veszélyes hulladék gyűjtőhelyének kialakítása, üzemeltetési szabályzatának elkészítése; hulladékgazdálkodási tervek elkészítése; szaktanácsadás.

  • ADR tanácsadás: tartánykönyv, biztonsági adatlap, felelős nyilatkozat, cég-specifikus szakanyag elkészítése, technológia kidolgozása, írásbeli utasítások, járműutasítások elkészítése, veszélyes áru biztonsági auditok megtartása, biztonsági tanácsadói szolgáltatás.

  • Oktatás: munkavédelmi képviselő képzés, tűzvédelmi szakvizsga felkészítés - vizsgáztatás.

Társaságunk főbb tevékenységei közé tartozik a munkavédelem, a tűzvédelem, a környezetvédelem, az oktatás, valamint legnagyobb együttműködő partnerünk által a mechanikai védelem (zárbetét, lakat), illetve a munkavédelmi LOTO biztonsági rendszerű lakatok és kizáró biztonsági eszközök.

Teljeskörű Munkavédelmi, Tűzvédelmi, Környezetvédelmi szolgáltatásunk igénybevételvel vállalkozása elkerülheti a mulasztási bírságot. Magasan képzett szakembergárdánk segítségével munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem és ADR tanácsadás területén a lehető legmagasabb minőségi szinten látjuk el a ránk bízott feladatokat Nyíregyháza és Budapest térségében, ezáltal biztos lehet abban, hogy minden szabályzat, kockázatértékelés és dokumentáció szakszerűen rendelkezésre fog állni egy esetleges hatósági ellenőrzés idejére. Oktatási programunkban munkavédelmi képviselő képzés és tűzvédelmi szakvizsga felkészítés valamint a hozzá kapcsolódó tűzvédelmi szakvizsgáztatás is elérhető. Az egyes munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, ADR tanácsadással valamint oktatással kapcsolatos tevékenységek leírását a fenti menüből érheti el. Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk elnyeri tetszését, úgy kérem, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Munkavédelem - Tűzvédelem - Környezetvédelem

Partnerünkön, a Lakat.shop áruházon keresztül már elérhetőek a munkavédelmi LOTO (Locking Out / Tagging Out) biztonsági rendszerű kizáró lakatok illetve egyéb kizáró eszközök a fokozott munkavédelem érdekében. A biztonságos munkahely megteremtése és fenntartása közös ügyünk, így a fokozott munkavédelem napjaink talán egyik legaktuálisabb kérdései közé tartozik.

Partnerünk 2011 óta van jelen az online kereskedelemben, felismervén az akkori piaci lehetőségeket. Eleinte biztonsági zárbetét internetes kereskedelmével színesítette meglévő egyéb üzletágait, melynek létjogosultsága az azóta eltelt időszakban bebizonyosodott. A sikeres indítást követően, 2012-ben a vagyonvédelem egy speciális területét célozták meg, mégpedig a kerékpár lezárásához nélkülözhetetlen kerékpár lakat kínálat felvonultatását. A Lakat & Zárbetét webáruházban a legkülönfélébb biztonsági zárak kerültek felsorolásra, melyek közül olyan termékek is szerepelnek, melyek az országban kizárólag nálunk elérhetők. Termékválasztékuk több mint 90%-a folyamatosan készletről elérhető és Megrendelőiket a lehető legrövidebb időn belül kiszolgálják. Itt emelnénk ki a kerékpár u-lakat kínálatukat, mely megoldást kínál minden felmerülő igényre, legyen szó motor vagy kerékpár biztonságos lezárásáról. Az u-lakatok szárának átmérője 10 mm-től egészen 18 mm-es vastagságig terjed, így könnyen ki tudja választani a megfelelő lakatot a kerékpár vagy motor értékének megfelelően. A minőségi kerékpár zár termékek új dimenzióját képviseli a nagy múltra visszatekintő németországi lakatóriás Abus Bordo termékcsaládja, mely minden tekintetben újítást hozott, hiszen az egymáshoz kapcsolt acéllapok révén összehajtható, így egy praktikus méretű és igen magas védelmi szinttel rendelkező lakatcsalád került megalkotásra. Mindezekkel természetesen nem érték be és létrehozták egy önálló áruházat, mely kizárólag biztonsági lakat termékek forgalmazását tűzte ki célul. A lakatok széles palettáját tartják készleten, mint például acél lakat, azonos zárlatú lakatok, lakat zárrendszer, speciális rögzítő elemek (betonkampó, horgony).

Adatkezelési Szabályzat

Honlap készítés