Munkahelyi elsősegélynyújtás

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008038

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000100

 

1993 évi XCIII. törvény a munkavédelemről

46.§ A munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

 

3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről

  1. § (1) Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. Egy vagy több elsősegélynyújtásra szolgáló - hordággyal is könnyen megközelíthető - helyiséget kell biztosítani ott, ahol a helyiségek mérete, a végzett tevékenység jellege és a balesetek gyakorisága ezt indokolja.

 

Az érvényes jogszabályoknak megfelelő munkahelyi elsősegélynyújtó képzés. Minősített oktatók, gyakorlatorientált képzés, helyi igények figyelembe vétele. Igény esetén előzetes szintfelmérés és a munkahelyi adottságok feltérképezése.

 

Képzési idő: 8 óra

 

Képzési díj: nettó  10.000 Ft/fő

 

Képzés időpontja: folyamatos (kellő számú jelentkező esetén)

 

Helyszín: telephelyen vagy saját képzési helyünkön (Nyíregyháza)

 

JELENTKEZÉSI LAP

Honlap készítés